Over mij

Harrie Leeuwe

Na een mooie en steeds uitdagende carrière van 25 jaar in de financiële wereld, voornamelijk als Operationeel Risk Manager, Interne Controle heb ik het roer omgegooid. Hoewel ik een uitdagende baan had en in een team werkte waar ik het naar mijn zin had ben ik mijn hart gaan volgen.
 
In 2013 werd ik Running Therapeut en Sportmasseur en in 2014 startte ik met mijn huidige opleiding tot Shiatsutherapeut. Ik combineerde deze opleiding met mijn werk als Risk Manager en mijn gezin. Een uitdagende combinatie – werken met je hoofd en met je lijf.
 
In 2016 besloot ik om mij volledig op de studie voor mijn nieuwe beroep als Shiatsutherapeut te richten. Heel vreemd was deze omschakeling niet, oorspronkelijk was ik opgeleid als onderwijzer en als psycholoog.
 
Mijn opleiding aan De Amsterdamse school voor Iokai-Shiatsu heb ik in 2018 voltooid, waarna ik mijn praktijk stap voor stap heb opgebouwd.
Om mijn kennis en vaardigheden verder te verfijnen en uit te breiden blijf ik workshops en seminars volgen.
 
Van 2020 tot en met 2023 volgde ik de opleiding tot acupuncturist bij Shenzhou Open University of Traditional Chinese Medicine tsu in Amsterdam.
 
Naast acupunctuur en shiatsu behandelingen geef ik ook sport-, ontspannings- en stoelmassages.
 
In mijn vrije tijd ben ik bij mijn vrouw Janine. Samen reizen wij, luisteren naar muziek en houden van koken en lekker eten.